Som GIPSAPrev
Next
Motllos
Injectadores 50-1150 Tn
m2 superficie
+ 25 anys d'experiencia

Per què GIPSA :

· Confiança:
Som el teu partner de confiança en serveis d'injecció de termoplàstics. Amb la nostra experiència, compromís i solucions a mida, t'ajudem a assolir els teus objectius i aconseguir l'èxit desitjat.

· Excel·lència:
L'excel·lència dels serveis de GIPSA és la nostra màxima prioritat. Ens esforcem per superar les expectatives dels nostres clients en cada projecte, oferint solucions de qualitat, atenció personalitzada, puntualitat en el lliurament i un compromís total amb la seva satisfacció. Confia en nosaltres per obtenir resultats excepcionals.

· Tecnología:
A GIPSA comptem amb tecnologia d'injecció de plàstic avançada que ens permet oferir solucions innovadores i d'alta qualitat. Utilitzem maquinària d'última generació, programari de disseny i simulació, i tècniques avançades de processament per aconseguir resultats precisos i eficients en la fabricació de peces de plàstic. La nostra tecnologia ens permet optimitzar el procés d'injecció, garantint la qualitat i la satisfacció dels nostres clients. .

· R+D+i.
A GIPSA comptem amb un destacat departament d'investigació i desenvolupament que posseeix un elevat know-how en la indústria d'injecció de plàstics. El nostre equip d'experts està constantment investigant noves tecnologies, materials i processos per oferir solucions avantguardistes als nostres clients. Ens enorgulleix estar a l'avantguarda de la innovació i aplicar el nostre ampli coneixement per superar els desafiaments més exigents en el desenvolupament de projectes d'injecció de plàstics.

· Lean Management:
A GIPSA, implementem el sistema Lean Management per millorar l'eficiència i la qualitat en els nostres processos d'injecció de plàstics. A través de l'eliminació de deixalles, l'estandardització de tasques, l'optimització de fluxos de treball i la millora contínua, busquem maximitzar el valor per als nostres clients. Aquest enfocament ens permet oferir productes d' alta qualitat, reduir costos i terminis de lliurament, i millorar la satisfacció del client. El nostre compromís amb el sistema Lean Management ens ajuda a mantenir-nos competitius i a impulsar l'excel·lència operativa en tots els aspectes del nostre negoci.

Serveis

Servei 360 de projectes d’injecció de Termoplàstics i Elastòmars aportant un alt valor al client.

El Know-How, l’experiència i el compromís de tot l’equip humà de GIPSA és la base per garantir l’excel·lència en tots els departments de l’empresa, oferint un alt valor afegit en el servei al client

Disseny i desenvolupament

El nostre equip altament qualificat s'ocupa de crear solucions innovadores per a diverses indústries. Des del disseny conceptual fins a la producció final, oferim serveis integrals que inclouen prototipatge, disseny de motlles i fabricació de peces d'alta qualitat. Ens comprometem a proporcionar productes personalitzats i satisfer les necessitats dels nostres clients de manera eficient i fiable.

Gestió del projecte

El nostre equip d'experts en enginyeria i disseny col·labora estretament amb els clients per comprendre els seus requeriments i traduir-los en solucions efectives. Utilitzem tecnologia avançada, com programari de disseny i simulació, per optimitzar el procés de fabricació i garantir la qualitat i precisió de les peces injectades. Ens comprometem a complir amb els terminis establerts i a proporcionar un servei integral d' alta qualitat en cada projecte d' injecció de peces de plàstic.

Fabricació - Injecció

GIPSA ofereix serveis d'injecció de termoplàstics i elastòmars d'alta qualitat, brindant solucions precises i confiables per a projectes de plàstics. El nostre enfocament se centra en l'excel·lència tècnica, utilitzant tecnologies avançades i materials de primera qualitat per garantir la satisfacció dels nostres clients.

Logística

A GIPSA comptem amb un espai d'emmagatzematge modern i eficient. El nostre equip altament capacitat garanteix una operació fluida i precisa, amb una atenció especial a la manipulació adequada dels productes i una logística eficient. El nostre objectiu és garantir l'entrega oportuna i segura dels productes als nostres clients, brindant un servei confiable i de qualitat en tot moment.

Taller de motllos

El nostre servei de taller de motlles es dedica a l'òptim manteniment i cura dels motlles utilitzats en el procés d'injecció de plàstics. Comptem amb un equip de tècnics altament capacitats i amb àmplia experiència en el maneig i reparació de motlles. Realitzem inspeccions exhaustives, neteja, reparació i ajustos necessaris per garantir un funcionament òptim dels motlles i maximitzar la seva vida útil. El nostre objectiu és assegurar que els motlles estiguin en condicions ideals per produir peces d'alta qualitat de manera contínua i eficient. Amb el nostre servei de taller de motlles, els nostres clients poden confiar en un manteniment especialitzat i confiable per mantenir la seva producció en marxa sense interrupcions.

Qualitat

A GIPSA, comptem amb un laboratori de control de qualitat dedicat a garantir el compliment de tots els estàndards de qualitat en els nostres productes. El nostre laboratori està equipat amb tecnologia d'avantguarda i duem a terme rigoroses proves i anàlisi per verificar la qualitat de les peces de plàstic fabricades. El nostre objectiu és assegurar que cada producte compleixi amb els requisits especificats, des de propietats físiques fins a resistència i durabilitat. Amb el nostre laboratori de control de qualitat, brindem tranquil·litat als nostres clients en garantir l'excel·lència en cada peça produïda.

Tots els serveis descrits segueixen la metodología de treball Lean Manufacturing a través de la qual s'optimitzen els processos i els fluxes de treball, eliminant les activitats que no aporten valor afegit, i s'impulsa la millora contínua.

Tecnologia

Prev
Next

Sectors

Prev
Next

GIPSA News

Fira Piscina & Wellness
Visita a Fira Piscina & Wellness

GIPSA visita la fira internacional #PiscinaWellnessBarcelona2023 . A GIPSA som experts en la injecció de peces plàstiques per el sector #piscina #wellness, #electrobombas Ocasió única per conèixer de primera mà les novetats del sector i oferir les nostres solucions en #injeccioplastics

Nova màquina
Arribada nova Engel 1150tn

Arribada i instal·lació de la nova màquina d'injecció Engel de 1150 tones. Aquesta poderosa màquina ens permetrà ampliar la nostra capacitat de producció i manejar projectes de més envergadura. Amb tecnologia de punta i alt rendiment, estem preparats per oferir solucions d'injecció de plàstic de qualitat excepcional als nostres clients. La incorporació d' aquesta màquina reforça el nostre compromís de brindar serveis d' avantguarda i satisfer les necessitats creixents del mercat.

Linkedin News
25 anys treballant a GIPSA

Avui a les oficines de GIPSA hem agraït a la Toñi Aguilera i a la Ma Carme Lopera la seva trajectòria de 25 anys a GIPSA. 🎉 La dedicació i el compromís de tots els empleats són fonamentals per al nostre èxit i elles en són un exemple. Les felicitem per aquesta important fita i els agraïm la seva valuosa contribució al llarg d'aquests anys. 💪👏 #gipsa #somgipsa

contacteu-nosSi us plau, deixeu el vostre missatge i ens posarem en contacte amb vosaltres...

Treballa amb nosaltresCom trobar-nos

Podeu visitar-nos a les nostres instal.lacions de Begudà en ple cor de la Garrotxa.
Oficines