Scroll down

25 anys d'experiència ens avalen...

6.000 m2 construïts dins una parcel.la industrial de 21.000 m2.
Des de la nostra creació al 1995, hem crescut en recursos i tecnologia per donar la més alta qualitat en tots els nostres acabats.

El nostre compromís amb l'excel·lència ens ha ajudat a convertir-nos en una empresa reconeguda i de confiança en la injecció de plàstic de peça tècnica. Abordem problemes, projectes, proves i posem en marxa qualsevol peça per a una àmplia gamma de sectors industrials com l' electrotècnia, l' electromecànica o per sectors amb el màxim nivell d'exigència de qualitat com seria el de la automoció (proveïdors directes de peça per OEM-SEAT, TIER1-TRÈVES...)


Mantenim un compromís ferm amb el servei d'atenció al client. Màxima eficàcia i puntualitat en la entrega, millorant cada vegada més gràcies a les auditories internes i externes més exigents.

Serveis

A GIPSA, hi trobareu tota la varietat de serveis integrals en la producció de plàstic d'alta qualitat proporcionats per professionals qualificats

Projectes

Disposem de la capacitat necessària per gestionar projectes, incloent la construcció de motlles i utillatges dins del nostre parc de col·laboradors.

Motllos

Servei total de manteniment de motlles a les nostres instal·lacions, evitant així costos logístics innecessàris.

Acabats i embalatges client

Possibilitat de fabricar peces amb acabats superficials així com pintures, cromats, cobrejats...
Marcatge i muntatge de materials subministrats pel client com adhesius proteccions, etc.

Secció de muntatges

Secció de montatges i acabats amb possibilitat de serigrafia, tampografia i soldat per ultrasons.

Ampli parc de màquines injectores

Disposem d'un parc d'injecció de 30 injectores de 50tn fins a 1.500tn i possibilitat de treballar amb sistema de GAS-INJECCIÓ, disposem d'una àmplia gamma de màquines capaces d'injectar fins a 12Kg.
Primera planta dedicada a matèries primeres dotada amb sistemes d'extracció d'humitat i alimentació per gravetat directe a màquines.

Qualitat

La qualitat és objectiu permanent de GIPSA i per això disposem de personal tècnic qualificat i instal.lacions adecuades (Dpt. propi de qualitat, Laboratori intern) per satisfer la totalitat de les exigències de client, tant a nivell de producte (medicions, assaigs, etc...) com a nivell de sistema de gestió certificat segons ISO 9001-2015 i IATF 16949:2016 (sector automoció)

Mostres de producte acabat

contacteu-nosSi us plau, deixeu el vostre missatge i ens posarem en contacte amb vosaltres...

Com trobar-nos

Podeu visitar-nos a les nostres instal.lacions de Begudà en ple cor de la Garrotxa.
Oficines